Dashi-Keni një javë përpara në të cilën do të duhet të zbatoni plane të rëndësishme financiare. Për realizimin e tyre do të duhet të mbështeteni te njerëzit që do të takoni gjatë këtyre shtatë ditëve. Punët e parave do të kenë një zhvillim të favorshëm gjatë javës. Ngjarjet që do të ndodhin këtë javë do t’ju bëjnë të merrni më seriozisht shëndetin tuaj ose të një anëtari të familjes. Gjatë këtyre shtatë ditëve, paqëndrueshmëria juaj emocionale do t’ju bëjë shumë më të ndjeshëm ndaj veprimeve dhe fjalëve të njerëzve të tjerë, të cilët mund t`ju ofendojnë pa dashje me komentin e tyre. Nëse diçka nuk funksionon siç e prisni, jini të durueshëm. E ardhmja do të ketë diçka për t’ju befasuar. Lajmet ose një bisedë telefonike do të shkaktojë një konflikt me dikë që po përhap informacione të rreme për ju ose njerëzit që njihni. Burrat e Dashit do ta kenë të vështirë të përjetojnë një zhgënjim ose fyerje. Ata që janë në humor të mirë duhet ta marrin atë si një shenjë se ka ende shumë për të mësuar në këtë jetë. Gratë do të kërkojnë mënyra të reja realizimi, mundësi të reja për të përmirësuar standardin e tyre të jetesës ose statusin shoqëror.

Demi-Po përballeni me një javë në të cilën do të lindë konfuzion ose zhgënjim për shkak të paaftësisë tuaj për të realizuar planet tuaja personale. E mira është që këto emocione dhe gjendje shpirtërore të kalojnë shpejt, pasi gjëra të reja do të shfaqen në jetën tuaj. Ato patjetër do të jenë shumë më të mira për ju. Kjo javë do të jetë e mbarë për punën e lidhur me udhëtimet. Ka mundësi t`ju vijnë disa para nga larg. Gjatë javës do të duhet të diskutoni një çështje më të rëndësishme me të afërmit ose do të jeni pjesë e ndryshimit në jetën e tyre. Gratë dhe burrat e rinj do të marrin vëmendjen ose ndihmën e nevojshme nga një grua e afërt. Burrat do të kenë fatin në anën e tyre për të arritur rezultate të rëndësishme. Gratë do të kenë gjithashtu mundësi shumë të mira, si për planifikimin e detyrave të rëndësishme, ashtu edhe për zbatimin e tyre. Surpriza të këndshme ju presin!

Binjakët-Këtë javë do t’ju duhet të angazhoheni për zgjidhjen e problemeve të vjetra. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shfaqja e rrethanave të reja ose ndihma që do të merrni nga njerëzit e tjerë do të ndihmojë në përmbushjen e tyre. Gjatë këtyre shtatë ditëve, ju do të duhet të bëni shpenzime më të larta për shtëpinë ose familjen tuaj. Në përgjithësi, financiarisht, do t’ju kërkohet të keni më shumë kontroll mbi buxhetin e familjes suaj. Gjatë kësaj jave, shumë prej jush do të duhet të përgatisin një dhuratë për një të dashur që do të ketë një ditëlindje ose festë tjetër të veçantë. Gjatë javës do të monitoroni zhvillimin e problemeve shëndetësore të një personi. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të bërë shopping. Të rinjtë dhe të rejat do ta kenë të vështirë të kenë sukses për shkak të shpërqendrimit, mungesës së motivimit, humbjes së kohës në gjëra të parëndësishme. Gratë do të kenë një javë shumë të ngarkuar, me detyra të pa përfunduara, si dhe detyra të reja që do të marrin më shumë kohë nga sa ishte planifikuar. Burrat do të presin që dikush tjetër të bëjë detyrat më të rëndësishme në shtëpi ose në punë. Kjo nuk do të pritet mirë nga njerëzit e tjerë që mund të tregojnë hapur mllefin e tyre.

Gaforrja-Kjo javë do të jetë një mundësi e mirë për të krijuar kontakte të reja profesionale ose biznesi. Është e mundur të zhvilloni ose thelloni këto marrëdhënie dhe të arrini bashkëpunim afatgjatë në fushën në të cilën punoni. Këtë javë do të duhet të mendoni me kujdes për idenë ose planin tuaj për punë shtesë ose të përkohshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të shijoni lajme të ndryshme nga afër ose larg. Gjatë javës do të merrni një ftesë që patjetër do t’ju bëjë të lumtur dhe mund të kërkojë disa përgatitje nga ju. Nëse po udhëtoni këtë javë, ka të ngjarë të përjetoni një situatë të pakëndshme në lidhje me veprimet ose sjelljen e dikujt me të cilin do të udhëtoni ose me të cilin do të takoni. Gjatë kësaj jave, disa prej jush do të ndahen me një mik apo të afërm për arsye të ndryshme të jetës. Gjatë këtyre ditëve do të keni një bisedë të rëndësishme ose do të merrni një vendim në lidhje me shtëpinë në të cilën jetoni ose pronën që zotëroni. Një njohje e re e një personi të lindur nën shenjën e Virgjëreshës, Demit ose Bricjapit mund të bëjë një përshtypje të fortë tek ju. Gratë do të kenë aktivitete interesante ose angazhime personale me njerëzit e lindur nën shenjën e Ujorit, Peshores ose Binjakëve. Burrat do të marrin disa përgjegjësi në lidhje me një fëmijë, një djalë të ri, një vëlla ose motër më të vogël, etj.

Luani-Këtë javë do të befasoheni nga vendimi ose veprimi dikujt. Shqetësimet tuaja kanë të bëjnë me një humbje ose dështim të mundshëm. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të konsideroni ose flisni për një udhëtim të ardhshëm. Gjatë javës do të rëndoheni mendërisht dhe emocionalisht nga problemet në punë ose në shtëpi. Bëni kujdes kur punoni me makineri ose me mjete specifike. Gjatë javës, jeta personale e një gruaje të afërt me ju do t’ju bëjë të dëshironi t’i tregoni asaj disa të vërteta për gabimet e saj ose iluzionet. Të rinjtë dhe të rejat do të bëjnë disa plane të rëndësishme me miqtë që mund të kenë lindur nën shenjën e Peshqve, Gaforres ose Akrepit. Në përgjithësi, këtë javë do të jeni më optimist për të ardhmen tuaj ose të ngazëllyer për një ngjarje të ardhshme. Burrat Luan do të angazhohen për një dokument ose kontratë që mund të jetë e një natyre financiare. Gratë do të jenë nervoze, të padurueshme, lehtësisht të lodhura gjatë javës. Forconi trupin tuaj dhe sistemin imunitar.

Virgjëresha-Këtë javë mund të habiteni nga mysafirët që do t`ju vijnë. Me shumë mundësi do të përjetoni emocione të këndshme me ta. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të përjetoni ngjarje të ndryshme të këndshme. Gjatë kësaj kohe, disa prej jush do të përjetojnë një ndryshim të papritur në pronën që zotëroni. Ëndrrat me të dashurit që keni në Botën Tjetër, do t`ju japin mesazhe të rëndësishme. Gjatë kësaj jave, shmangni presionin mbi ngjarjet në lidhje me realizimin e planeve ose ideve tuaja që përfshijnë gjithë familjen. Kjo periudhë shtatë ditore mund të mos jetë koha më e mirë për këto plane. Të rinjtë dhe të rejat do të jenë pjesë e mbledhjeve dhe ngjarjeve të ndryshme. Burrat do të jenë në gjendje të arrijnë rezultate të mira. Gratë duhet të jenë të kujdesshme me sasinë e informacionit që marrin gjatë këtyre shtatë ditëve. Kini kujdes nga kurioziteti i njerëzve të tjerë që do të duan të dinë më shumë për jetën tuaj personale ose profesionale.

Peshorja-Këtë javë do të zhgënjeheni ose trishtoheni nga veprimet e një anëtari të familjes tuaj. Shkaku mund të jetë një premtim i parealizuar, një lloj humbjeje, ose një gabim që do të ketë ndikim në jetën dhe planet tuaja familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do të ndodhin ndryshime në lidhje me një udhëtim që është në planet tuaja. Ju mund të përjetoni një situatë stresuese. Gjatë javës do të përjetoni një lloj ndarjeje ose ngjarje të pakëndshme me një person nga rrethi juaj i miqve, fqinjëve ose kolegëve. Gratë dhe burrat e rinj do të gjenden në një situatë të vështirë, konfliktuale ose të pakëndshme. Mund të shkaktohet nga njerëz me temperament të stuhishëm që e kanë të vështirë të kontrollojnë emocionet e tyre. Gratë Peshore do të gëzojnë mundësi të mira financiare, të ardhura ose mundësi të reja për të përmirësuar situatën e tyre financiare. Burrat duhet të marrin seriozisht disa angazhime ose probleme shtëpiake, të marrin përgjegjësi dhe mos t’ua kalojnë ato anëtarëve të tjerë të familjes.

Akrepi-Këtë javë do të befasoheni nga ngjarjet ose takimet me njerëz të ndryshëm. Gjatë javës do të keni një bisedë të rëndësishme me një grua e cila do të përcaktojë planet tuaja për javën e ardhshme. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni mundësinë të rifilloni marrëdhëniet ose angazhimet tuaja profesionale ose të biznesit. Në përgjithësi, kjo javë do të jetë pozitive dhe e suksesshme për ju, por përpiquni të mos lejoni që njerëzit e tjerë të ndërhyjnë në jetën tuaj kur merrni vendime të rëndësishme. Gjatë kësaj periudhe, do të jetë e rëndësishme të ruani pavarësinë dhe individualitetin tuaj. Java do të jetë e favorshme për veprime gjyqësore ose ligjore. Mos injoroni informacionin që do të merrni nga njerëzit që njihni përmes rrjeteve. Të rinjtë dhe të rejat do të zgjerojnë rrethin e tyre të miqve. Burrat do të kalojnë një javë të rëndësishme në familje, në punë ose në komunitetin ku ata jetojnë. Ata që do të përfshihen në çështje gjyqësore ose juridike ku duhet të tregojnë një qëndrim më serioz, përgatitje të mirë dhe profesionalizëm. Gratë do të duan ta kalojnë kohën me gratë e tjera me të cilat do të kenë tema interesante për të diskutuar. Një javë që do të mbahet mend me një ngjarje interesante në jetën e një vajze apo një gruaje të re.

Shigjetari-Këtë javë prisni një ndryshim në shtëpinë tuaj. Ju tashmë duhet ta keni pranuar të vërtetën e jetës se ka një arsye, kohë dhe vend për çdo ngjarje në jetën tuaj, dhe kjo është pikërisht mënyra se si duhet t’i pranoni gjërat. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të keni shumë kontakte me miq të vjetër dhe të rinj. Këto shtatë ditë do të jenë një kohë e mirë për të bërë njohje të reja me njerëz që do të pasurojnë botëkuptimin dhe njohuritë tuaja në fusha të ndryshme të jetës. Gjatë javës, shumë prej jush do të jenë të kënaqur me paratë që do të përmirësojnë buxhetin e familjes. Veprimet e pabesisë, mashtrimit ose manipulimit do t’ju bëjnë të merrni vendime shumë të shpejta dhe të prera për t’i dhënë fund marrëdhënies tuaj me disa njerëz. Kjo është një javë në të cilën ju mund të ndërtoni një sukses. Burrat do të detyrohen të marrin më seriozisht financat e tyre, shpenzimet që bëjnë dhe paratë që marrin. Gratë do të duhet të kujdesen për pamjen e tyre të jashtme, shëndetin e tyre ose të kërkojnë këshilla mjekësore për disa sëmundje.

Bricjapi-Keni një javë para jush në të cilën do të përballeni me kokëfortësinë dhe papajtueshmërinë e një fëmije. Gjatë këtyre shtatë ditëve, shmangni një qëndrim negativ ndaj problemeve të familjarëve. Mundohuni të pranoni ngjarjet e jetës së tyre personale në një mënyrë më filozofike. Mosmarrëveshjet dhe konfliktet këtë javë mund të thellohen në mënyrë të pakëndshme. Nëse vendosni vetëkontroll mbi emocionet tuaja, atëherë këto momente të pakëndshme do të zhduken shumë shpejt ose nuk do të ndodhin fare. Gjatë kësaj jave, shmangni panikun në ccështjet tuaja financiare, pasi java do të ketë diçka për t’ju lumturuar. Kalitni durimin dhe prisni zhvillimin natyror të ngjarjeve. Të rinjtë do të kenë rastin të kalojnë një javë të këndshme, me më shumë argëtim, takime ose njohje. Jini të kujdesshëm dhe merrni parasysh situatën në vendin ku jetoni. Burrat do të jenë nën presion nga një mik apo i afërm për të marrë një vendim ose për të bërë diçka që nuk do të dëshironi ta bëni. Gratë do të dëshirojnë të realizojnë një nga idetë ose planet e tyre, por kontrolli i një burri mbi veprimet dhe vendimet e tyre mund të jetë një problem serioz.

Ujori-Keni një javë përpara në të cilën disa prej jush do të kenë mundësinë të rinovojnë dashurinë apo miqësinë e shkuar. Kjo do të jetë një javë e mbarë për të filluar një lidhje të re dashurie. Gjatë kësaj jave do të jeni të prirur të ktheheni në të kaluarën tuaj, duke kërkuar atje arsyet për problemet tuaja aktuale. Do të ishte mirë të mësoni nga përvoja e jetës dhe të pranoni ngjarjet në të tashmen tuaj në mënyrë më filozofike. Gjatë kësaj jave, ju mund të përjetoni probleme të lehta shëndetësore në lidhje me një person në familjen tuaj ose rrethin e ngushtë të miqve. Problemet shtëpiake që do të lindin në shtëpinë tuaj do të gjejnë një zgjidhje të shpejtë, por mos pretendoni të jeni zotër nëse nuk keni përvojë ose njohuri. Gjatë kësaj jave, shmangni kontaktin me autoritetet ligjore për çështje që lidhen me pronën tuaj. Gratë dhe burrat e rinj do të përballen me pasojat e gabimeve të tyre të mëparshme ose problemeve dhe marrëdhënieve të pazgjidhura. Burrat do të marrin përgjegjësinë për zgjidhjen e çështjeve të ndryshme shtëpiake. Gratë do të kalojnë një javë të ngjarjeve të papritura që ngadalë por me siguri po ndryshojnë jetën tuaj.

Peshqit-Jini të kujdesshëm kur u jepni sendet tuaja personale njerëzve të tjerë. Gjatë këtyre shtatë ditëve, do t’ju kërkohet të keni durim dhe vetëkontroll nëse doni të shmangni konfliktet, humbjet ose telashet me çdo kusht. Gjatë kësaj jave, jini të kujdesshëm dhe të ndjeshëm kur flisni për paratë. Java do të jetë e pafavorshme për marrjen e një kredie, pa marrë parasysh se ku dhe sa është shuma. Ngjarjet pozitive gjatë këtyre shtatë ditëve do të lidhen me mundësinë për të planifikuar dhe përgatitur shumë mirë veprimet tuaja të ardhshme në lidhje me realizimin e një plani apo ideje. Të rinjtë dhe të rejat duhet të kenë kujdes nga veprimet e nxituara, të pamatura, ekstreme. Gratë, si gjithmonë, do të angazhohen në më shumë detyra familjare. Gjatë këtyre shtatë ditëve do të kërkoni ndihmë, duke ndarë disa përgjegjësi familjare. Burrat do të entuziazmohen për lajmet ose një ofertë që do të marrin nga një burrë. Mund t’ju ??sjellë diçka të mirë dhe të vlefshme në jetë, por mbi të gjitha, kontrolloni informacionin, burimin dhe mbajini të gjitha sekret për të paktën një kohë të caktuar.