KQZ ka hedhur shortin për renditjen e partive politike në fletën e votimi, ku ka kryesuar Partia Social Demokrate.

1. Partia Social Demokrate 2. Balli Kombëtar 3.Partia Lëvizja Demokratike Shqiptare 4.Partia Bindja Demokratike 5.Koalicioni Aleanca Bashkimi Popullor Emigracioni Ura e Shpresës dhe Konservatorët 6.Partia Lëvizja Socialiste për Integrim 7.Partia Nisma Thurje 8.Partia Lëvizja e Re 9.Koalicioni Partia Demokatike Aleanca për Ndryshim 10. Partia Aleanca Demokracia e Re 11.Partia Lëvizja për Ndryshim 12. Partia Socialiste