Teksa prej më shumë se një viti koronavirusi është kthyer në temën kryesore, duke rrëmbyer vëmendjen e të gjithëve, qytetarë, institucione e politikë, ka edhe mjaft njerëz, të thjeshtë apo figura të njohura, që po lu ftojnë me sëmundje të tjera. I tillë është edhe rasti i shkrimtares së njohur shqiptare, Mira Meksi, e cila po përballet me një sëmundje të rëndë.

Ditën e sotme shkrimtarja ka bër një falenderim të madh për Kryeministrin Edi Rama dhe Minstren Manastirliu, që pavarësisht pandemisë dhe kushteve të vështira kanë bër të mundur vijimin e kurimit të saj.