Javën e fundit Lulzim Basha ka shkelur çdo masë anti-covid nëpër qytete duke rrezikuar seriozisht jetën e qytetarëve me grumbullime partiake. Për këtë arsye, Partia Socialiste dhe kandidatët e saj kanë shëprndarë në rrjetet sociale një video, në të cilën tregohen dy realitete, ai i Bashës që thyen rregullat me  papërgjeshmëri dhe luftën që bëhet në spitale për të shpëtuar jetë.

PS shkruan se Basha ka vënë dëshirën për pushtet, mbi jetën e qytetarëve. ‘Kur nuk mendon për shqiptarët sot, si mund të punojë për ta nesër’, shkruan PS teksa tregon pamjet e spitaleve dhe të Bashës mes turmave.