Cpo ndodh ne kete emision shahen largohen aku zohen dhe serisht kthehen si pa te keq.

Cfar kan per te then Tea dhe Bear sot e perputhen , thone cudia 3 dte zgjat po ketyre na i zgjati paksa si shume.