Është padyshim një nga shenjat më të forta dhe më të përgjegjshme të horoskopit. Ndër më interesantet. Po flasim për Demin, shenjën e zodiakut alergjike ndaj ndryshimeve dhe rrëmujës. E njohur për aftësitë e tij të mëdha dhe vullnetin e pakrahasueshëm, shenja e Demit gjithmonë i kryen projektet deri në fund, edhe me koston e sakrificave të mëdha.

Kokëfortë! Rrallëherë është i gatshëm të vërë në dyshim idetë dhe parimet e tij. Sigurisht që i ka idetë shumë të qarta për atë që dëshiron nga vetja dhe për atë që kërkon te të tjerët. Shumë e shohin këtë si një të metë, por gjithsesi Demi nuk është i gatshëm të ndryshojë mënyrën e tij të të qenurit besnik ndaj vetvetes.

Ajo që e dallon është gjithashtu drejtësia, sinqeriteti, besnikëria ndaj njerëzve që i do dhe të cilët i konsideron të denjë për besim dhe respekt. Nuk e kursen veten në mënyrë që t’u ofrojë të dashurve një jetë të rehatshme dhe të qetë. Por çfarë urren Demi? A keni menduar ndonjëherë?

Demi: shenja alergjike ndaj rrëmujës dhe ndryshimeve. Zakonisht ata janë punëtorë të zellshëm kanë aftësi të shkëlqyera organizative dhe një listë të përcaktuar mirë të përparësive. Për këtë arsye, shenja e Demit urren rrëmujën dhe dashuron rregullin. Në vendin e tij të punës, në shtëpi, në kokën e tij, kudo. Ai do të bëjë gjithçka për të rivendosur rendin në kaos kur situate t`i ketë dalë nga kontrolli. Demit ka një alergji të vërtetë edhe ndaj ndryshimeve. Të gjitha energjitë e tij janë investuar në këtë drejtim për të arritur sigurinë ekonomike dhe stabilitetin emocional.