Situata në Përputhen është nxehur, pasi Atdheu në një lidhje skype në studio zbuloi ase kishte marrë një kër cënim. Mesazhi kishte lidhje me Sarën, me të cilën tashmë Atdheu sqaroi se nuk ka më lidhje.

Debati Atdheu: Mesazhi është “o shoku largoju Sarës, po ta them tani kaq pik”. Atdheu: Numrin ma ka shpërndarë Sara Sara: ca po thua Atdheu: Pusho, mos fol Sara; Mos më fol mua ashtu Atdheu: Ti tani do mbash përgjegjësi ta dish. Sa për grupin, më mori një nr holandez, e dhe i thashë jam në spital, ai mëtha kam një mesazh nga miku im, i rashë, po s’ma hapi, pastaj më erdhi ky mesazhi kërc ënues.

Bora: pse mendon se të ka ardhur Atdheu: Bora patjetër kjo gjë është serioze se kemi ardhur të gjejmë dashurinë, jo të marrim kërcë nime. Sara: Unë se di pse me adresohesh nga unë, unë se di kush është njëher. A je në terezi. Ai është personazh publik, numrin e tij e gjejnë të gjithë, mbase do vëmendje. Nga unë s’ka asnjë lloj kërcënimi. Jasmina: Mua më kanë ardhur në Instagram që të lëmë dikë të qetë këtu brenda. Atdheu: Nëse po bëhet fjalën për dikë që ka jashtë, se ndryshe se kuptoj. Bora: para se të sëmureshe, ju ishit mirë, cfarë kaa ndodhur Atdheu: e kemi shkëputur në fakt pas kamerave