Kryeministri Edi Rama ka bërë me dije se ka kontaktuar me shumë shtet për të siguruar doza të vaksinës.

“Sikur t’ju tregoj numrin e kontakteve do të habiteni se deri ku ka vajtur përpjekja në aspektin gjeografik, por nuk dua të bëj asnjë koment se kjo është një luftë e madhe që zhvillohet prapa kuintave dhe nuk është mirë të përmendim emra se prishim punën për veten tonë”, tha Rama.