Zv.kryeministri Erion Braçe përmes një postimi në rrjetet sociale ka shp ërthyer ndaj Presidentit Meta. Nisur nga ala rmi që ngriti Presidenti Meta se vendi po shkon në kat astrofë nga COVIDI, Braçe i ka publikuar një foto nga një mbledhje e organizuar në Vranisht, ku merrnin pjesë rreth 30 vetë dhe pa asnjë masë.

“POLITIKA E ND YRE! Ne facebook: KA TASTROFE NGA COVIDI! Ne Vranisht: VENDOSMERI PER TA PERHAPUR VETE COVIDIN, MBLEDHJE POLITIKE ME 30 VETE, PA MASKE E ASNJE MASE!
Kjo eshte politika e ndy re e cdo dite!”, shkruan Braçe.