Radioja katalanase RAC1 raporton se zgjedhjet për president të klubit të Barcelonës do të mbahen më 7 mars dhe do të ketë votim postar për zgjedhjet. Kjo po bëhet në mënyrë që të jenë korrekt edhe me protokollet shëndetësore dhe të rrisin pjesëmarrjen e votuesve.

Zgjedhjet e ardhshme presidenciale kanë qenë në ballë të lajmeve në Barcelonë muajt e fundit dhe klubi tanimë ka vendosur për një datë të re. Zgjedhjet ishin planifikuar fillimisht për 24 janar, por ato u shtynë më herët këtë muaj për shkak të shkallës së infektimit të pandemisë Covid-19 në rajonin katalunas.