Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës konfirmoi 8 fluturime për ditën e mërkurë, 27 janar 2021. Aeroporti Ndërkombëtar i Tiranës (TIA) u bën thirrje pasagjerëve të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërkohë që thekson se maskat janë të detyrueshme.

Po ashtu, TIA njofton se lejohen të udhëtojnë vetëm rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit e BE-së dhe qytetarët që plotësojnë kushtet e udhëtimit sipas vendeve pritëse. Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e mërkurë janë:⠀ Pegasus – Tiranë – Stamboll dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Air Albania – Tiranë – Stamboll dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bergamo dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim TUI – Tiranë – Bruksel dhe kthim