Deputeti Kujtim Gjuzi ka qenë i ftuar në emisionin E Diell ditën e sotme. I pyetur nga moderatori Adi Manushi në lidhje me ngjashmërin që ka Ana protagonistja e Përputhen me ndonjë nga aktoret e viteve 90-të, Gjuzi ka thënë Anisa Markarjani. Gjithashtu, ai është ngritur në këmbë duke e komplimentuar.

Ju keni një fytyre vezake, që e bukur dhe e kanë të gjitha femra e gadishullit tonë,-ka thënë ai. Ne fakt s’kane asnje lidhje persa i perket paraqitjes se jashtme, por Gjuzi ka vijuar ta gjuaje live Anen e Perputhen!