SYRri Tv ka bere nje sondazh per zgjedhjet e 25 prillit. Sondazhi ne fjale nxjerr fitues Lulzim Bashën.

Por ajo që bie në sy eshte fakti se televizioni në fjale ka marre kompanine “Flame Tree Advisors” dhe prezantimin e sondazhit e bën Adlej Pici, i njejti shqiptar që në 2017 e nxirrte Bashën fitues me 16.4% mbi Ramën si figurë politike me kompaninë gjermane “GFK”.

Ne 2017, sondazhi me kompanine “GFK” prezantohej po nga nga Pici, i cili tani ka ardhur me kompanine “Flame tree Advisors”.  Edhe pse emrat e kompanive ndryshojnë, Pici mbetet i njëjtë dhe rezultati pro Bashës 17% mbi Ramën, mbetet i njëjtë. Më poshtë lajmi i vitit 2017, për sondazhin e GFK që prezantohej nga Pici që sonte prezanton sondazhin e kompanisë angleze.