Pas shumë ditësh mungesë Andi është rikthyer sot në Përputhen Prime. I pyetur nga Bora për arsyen e mungesës së tij të gjatë, ai tha: “Mungova se ngela pak prapa se pata investuar diku. Përveç se isha i zënë dhe kam qene pa qejf”. Prandaj refuzove te flasësh me produksionin?

Po se mendova që s’ishte e nevojshme Po për foton me Melisën çfarë do thuash ? Po e kam parë, mendoj që njerëzit kanë qejf të merren me llafe. Po gjërat u panë dhe u vërtetuan.