Ashtu siç prites, pavarësisht pandemisë nuk kanë munguar ardhjet nga jashtë shtetit drejt Shqipërisë për festat e fundvitit.

Gazetarja Lorena Kodra raporton për BalkanWeb së në 24 orët e fundit nga dje dhe sot që daton dita e Krishtlindjes, kanë hyrë 1 mijë e 24 qytetarë si dhe 271 mjete.

Ndërkohë nga Qafë Thana kanë hyrë 1849 qytetarë, por edhe numri i daljeve mbetet po aty, 1821 të cilët kanë shkuar në Maqedoninë e Veriut.