Kurba e vd ekj eve nga Covid-19 në Greqia ka nisur rënien. Lajmi bëhet i ditur nga Ministria e Shëndetësisë në shtetin fqinj, që informon për 1.044 raste të reja në 24 orët e fundit si dhe 85 viktima. Një ditë më parë u raportua për 98 vi kt i ma. Numri i përgjithshëm i rasteve është 105.271.

Ndërkohë që 600 pacientë po trajtohen të intubuar, 581 pacientë të tjerë janë liruar nga ICU. Gjithashtu numri i të vd ek ur v e që nga fillimi i pandemisë në 2406 vdekje.