Astrologe Meri Shehu tregon se në datën 21 dhjetor 2020, do të ndodhë një fenomen i rrallë, i cili për herë të fundit është parë në mesjetë, 4 mas 1226. Sipas Astrologes planetet Jupiteri dhe Saturni do jenë kaq afër njeri-tjetrit sa do duken si një yll i vetëm, një yll mbret. “Nuk dua te lajmeroj ardhjen e krishtit dhe as te antikrishtit por dua te lameroj nje clirim nga e ardhmja me mesazhet e ndritura ne bashkeveprim me pervojen e shekujve”, shkruan Meri.

Postimi i plotë: Ne diten e Solsticit ne dt 21 Dhjetor do kemi nje fenomen te rralle Astrologjik ne shenjen e Ujorit jupiteri dhe saturni do jene kaq afer njeri tjterit sa do dukeni si nje yll i vetem nje yll mbret KY fenomen ka ndodhur per here te fundit ne mesjete ne 4 Mars 12 26 Ky fenomen do jete i dukshem edhe me sy te lire dhe me teleskop Cfarre do sjelle per njerezimin ky bashkim planetesh ?? Ky yll mbret i krijuar nga bashkimi ne shenjen e ujorit ?? Nuk dua te lajmeroj ardhjen e krishtit dhe as te antikrishtit por dua te lameroj nje clirim nga e ardhmja me mesazhet e ndritura ne bashkeveprim me pervojen e shekujve.