Dashi Kjo javë do të sjellë një fejesë ose ngjarje të rëndësishme në lidhje me një të afërm tuajin. Në shumë mënyra, java do të jetë e ngarkuar emocionalisht dhe do t’ju kërkohet të keni një plan paraprak për disa ngjarje. Tensioni mund të lindë për shkak të veprimeve të nxituara të njerëzve me të cilët do të keni kontakt. Jini të kujdesshëm dhe shmangni rreziqet, mbledhjet në vende publike dhe takimet me të huajt. Kjo javë mund t’ju kënaqë me lajme që lidhen me lindjen e një fëmije ose mund të merrni lajme të papritura në lidhje me një person me të cilin keni kontakte profesionale ose biznesi. Shumë do të kenë mundësinë të mblidhen me të afërmit dhe miqtë në shtëpi, nëse këtë gjë e lejojnë kushtet në vendin ku jetoni. Do të jetë e rëndësishme të merrni parasysh se për cilat detyra dhe premtime jeni zotuar. Mund të jetë e nevojshme të merrni një vendim të rëndësishëm në lidhje me kontratën, biznesin e ri dhe klientët. Gratë do të marrin në konsideratë një udhëtim. Kontaktet tuaja me njerëz nga destinacione të ndryshme do të jenë arsyeja për ide dhe plane të reja. Burrat duhet të jenë të kujdesshëm në të gjitha marrëdhëniet e tyre.

Demi Këtë javë duhet të jeni të kujdesshëm me kontaktet tuaja të reja, qofshin ato profesionale, miqësore apo romantike. Një person do të luajë një rol të rëndësishëm në jetën tuaj dhe do të ketë një mision për të përmbushur. Fëmijët ose të afërmit mund të jenë një rast për mbledhje ose biseda dinamike. Shumë nga ju do të gëzohen me lajmet për lindjen e një fëmije. Pavarësisht nga zhvillimi i ngjarjeve pozitive gjatë javës, do të jeni në ankth dhe në stres. Për disa prej jush, kjo mund të ketë lidhje me një ngjarje personale, biznesi ose një problem të mundshëm shëndetësor. Ju mund të zhgënjeheni nga pabesia ose ligësia e dikujt që njihni. Java do të jetë e favorshme për planifikimin dhe realizimin e punëve të ndryshme familjare. Paratë e fituara do të lejojnë shpenzime për kënaqësi të vogla. Nëse doni të zgjidhni një problem në familjen tuaj përmes një bisede, kjo nuk do të ndodhë. Ju do të detyroheni të merrni masa konkrete dhe, mbi të gjitha, të ndryshoni sjelljen tuaj. Nëse lind një konflikt, jini të hapur për të dëgjuar edhe fjalët e të tjerëve. Gratë do të diskutojnë për ngjarje ose plane të ndryshme me miqtë. Burrat do ta kenë të vështirë të realizojnë planet e tyre dhe mund të keni pritshmëri më të larta për zhvillimin e disa ngjarjeve.

Binjakët Kjo javë tregon një gatishmëri për kompromis, me dëshirën për të harmonizuar marrëdhëniet me partnerin tuaj ose familjen. Duhet të jeni të vetëdijshëm nëse kjo do të jetë e mjaftueshme për të stabilizuar marrëdhëniet tuaja. Do të jetë e rëndësishme t’i shohësh këto marrëdhënie në perspektivë. Mos vepro sipas emocioneve të momentit. Këtë javë do të keni një takim ose bisedë me një burrë që do t`ju ofrojë një pozicion për një çështje të rëndësishme në lidhje me shtëpinë, familjen ose punën tuaj. Sidoqoftë, një bisedë e tillë mund t’ju sjellë emocione të këndshme. Ky person madje mund t’ju ndihmojë të arrini suksesin që është i rëndësishëm për ju. Një person që pëlqen të ndërhyjë në punët e njerëzve të tjerë në vend që të përqendrohet në problemet e tij mund të ketë një ndikim negativ tek ju. Gjatë javës, shmangni imponimin e mendimit tuaj ose ndryshimin e një plani nëse të tjerët nuk e dëshirojnë këtë gjë. Gratë do të përjetojnë lajme të pakëndshme në lidhje me një person të afërt. Burrat do të kenë angazhime të rëndësishme ose marrëdhënie të komplikuara me një grua.

Gaforrja Kjo javë do të mbahet mend për surpriza të ndryshme, të cilat do të lidhen me paratë ose familjen tuaj. Do të ketë një mundësi për të ardhura shtesë ose marrjen e një pune me kohë të pjesshme. Java do të jetë e favorshme për përmbushjen e detyrave tuaja profesionale. Do të ketë perspektivë të mirë për ata që përpiqen për sukses. Gjatë këtyre ditëve ju do të jeni në gjendje të ndërtoni dhe zhvilloni marrëdhënie të rëndësishme profesionale me njerëz nga distanca të ndryshme. Do të keni angazhime financiare në lidhje me të afërmit. Shpenzime urgjente ose të domosdoshme janë të mundshme, por gjithashtu mund të merrni para nga një dokument financiar. Në përgjithësi, kjo mund të jetë një javë shumë e mirë në të cilën do të keni mundësi të bëni përparim në çështje ose marrëdhënieve të rëndësishme. Gratë do të befasohen nga disa ngjarje në shtëpinë e tyre ose në rrethin e të afërmve. Burrat do të duhet të bëjnë biseda të rëndësishme ose të fillojnë një aktivitet të ri.

Luani Këtë javë disa nga surprizat që do të përjetoni do të lidhen me udhëtime ose me njerëz që jetojnë larg. Është e vështirë të parashikosh nëse kjo do të të sjellë gëzim apo stres, por këto ngjarje sjellin patjetër ndryshime në disa nga planet e tua. Për ju që keni plane udhëtimi, duhet që të keni kujdes nëse do të udhëtoni. Gjatë javës do të përjetoni pasiguri të madhe në kryerjen e detyrave dhe angazhimeve tuaja të përditshme. Gjithçka që arrini do të jetë e ngadaltë dhe e vështirë për t`u realizuar. Suksesi juaj gjatë këtyre ditëve do të varet nga durimi dhe aftësia juaj për të bërë kompromis. Do të keni mundësinë të krijoni një marrëdhënie të favorshme me njerëz nga rrethi juaj i kolegëve ose partnerëve, do të keni shumë më shumë biseda dhe do të merrni më shumë mesazhe nga miq që jetojnë larg. Njohjet e reja që do të bëni do t’ju sjellin ide të reja dhe optimizëm për të ardhmen tuaj. Gjatë kësaj jave, planifikoni dhe zbatoni çështje të rëndësishme familjare, pasi rrethanat do të jenë të favorshme për veprime të tilla. Gratë do të kenë më shumë detyra dhe përgjegjësi në punën ose aktivitetin në të cilin janë të angazhuar. Kjo do të jetë një kohë e mirë për ngjarje të reja në lidhje me biznesin tuaj ose aktivitetin artistik. Burrat do të kërkojnë arsyen e një marrëdhënieje të komplikuar me një mik, si dhe problemet që përjetoi në një marrëdhënie romantike.

Virgjëresha Këtë javë do të kërkoni mënyra për të fituar të ardhura shtesë për të siguruar familjen tuaj gjatë pushimeve në fund të vitit. Nuk do t`i humbni mundësi të tilla, kështu që gjithçka do të varet nga ambicia dhe dëshira juaj për të punuar. Do të keni një bisedë në lidhje me karrierën tuaj, mundësinë për të kaluar në një pozicion të ri ose fillimin e një aktiviteti të ri. Ju mund të keni një takim ose kontakt me një person i cili do të jetë përfaqësues i një institucioni, kompanie ose organizate. Disa nga ngjarjet e pazgjidhura gjatë këtyre ditëve do të lidhen me familjen tuaj ose me dikë afër jush. Gjatë javës mund t’ju duhet të kujdeseni për shëndetin e një të dashuri ose të ndihmoni dikë në një situatë të vështirë. Në përgjithësi, keni një javë të favorshme përpara për të marrë vendime të rëndësishme. Gratë do të përjetojnë disa momente të vështira, emocionale me një burrë dhe ato mund të kenë të bëjnë me shëndetin e tij. Burrat do të duhet të planifikojnë shpenzimet e tyre mirë dhe me mençuri gjatë javës. Ekzistojnë disa blerje të rëndësishme për shtëpinë tuaj, makinën ose aktivitetin në të cilin merreni. Kjo do të jetë një javë e mbarë për shitje.

Peshorja Këtë javë do të keni telefonata të ndryshme ose vizita në shtëpinë tuaj që do të kenë një domethënie. Në rrethana të papritura, mund të takoni fqinjët tuaj të vjetër, kolegë, të njohur ose ish shokë klase. Këtë javë do të keni biseda interesante me një grua që është e afërmja juaj. Java do të mbahet mend për lajme ose ngjarje në lidhje me shtatzëninë ose lindjen e një fëmije. Gjatë këtyre ditëve do të keni raste të ndryshme për të shijuar përvoja që fati do t’jua sjellë. Kjo javë mund t’ju japë shumë nëse ndiqni rrjedhën e ngjarjeve. Shmangni manipulimin e njerëzve, shmangni agresionin ose nxitimin. Shumë prej jush do të kenë nevojë për një bisedë me një njeri që nuk jeton më. Gratë do të marrin informacione të rëndësishme të një natyre financiare. Është e mundur të merrni para përmes një dokumenti ose kontrate. Burrat duhet të jenë më të kujdesshëm me shëndetin e tyre. Nëse kujdeseni për veten tuaj, disa sëmundje do t`i kaloni shumë shpejt.

Akrepi Kjo javë ju sjell harmoni në marrëdhëniet familjare dhe të dashurisë. Kjo do të jetë një javë e mirë për një fejesë ose martesë. Shumë prej jush do të udhëtojnë ose do të mirëpresin miq nga një vend tjetër. Këto ngjarje padyshim paralajmërojnë emocione dhe përvoja të këndshme. Në përgjithësi, punët tuaja financiare nuk parashikojnë surpriza të pakëndshme. Mund të përjetoni zhgënjim me një blerje për shkak të cilësisë së dobët ose funksionalitetit të pamjaftueshëm në përputhje me nevojat tuaja. Shumë do të përjetojnë gëzimin e suksesit që një person në familjen tuaj ose rrethin e të afërmve do të arrijë. Gratë do të përjetojnë një konflikt të pakëndshëm me partnerin e tyre. Burrat, për shkak të arrogancës, ose mungesës së ambicies mund të humbasin një mundësi të favorshme.

Shigjetari Këtë javë planet tuaja do të lidhen me zhvillimin e çështjeve dhe interesave tuaja financiare. Ju po hyni në një muaj ku do të keni nevojë për më shumë të ardhura ose më shumë stabilitet, kështu që vëmendja do të përqendrohet në zhvillimin e burimeve të vjetra ose të reja të të ardhurave. Kushtojini vëmendje asaj që premtoni. Një situatë e tillë do të ketë një ndikim të rëndësishëm në marrëdhënien tuaj. Këtë javë, mund të habiteni nga një takim ose telefonatë me dikë që keni takuar kohët e fundit. Gjatë këtyre ditëve ju mund të prisni lajme të ndryshme nga njerëz që jetojnë larg. Një ide e papritur do të vijë, në një kohë të papritur dhe në një vend të papritur. Në punën tuaj, monitoroni me kujdes veprimet e kolegëve. Gratë do të kenë një kohë të favorshme për takime romantike dhe përvoja intime. Njohjet e reja do të jenë interesante, por jetëgjatësia e tyre nuk do të varet vetëm nga ju. Burrat do të kenë diçka për të qenë të lumtur. Gjithçka do të varet nga qëndrueshmëria juaj emocionale dhe aftësia juaj për të perceptuar botën përreth jush me ngjyra.

Bricjapi Keni një javë përpara në të cilën prisni përvoja romantike, më shumë njohje të reja dhe takime. Gjatë javës mund të përjetoni momente interesante në lidhjen tuaj të dashurisë. Partneri juaj mund t’ju befasojë me një dhuratë ose një gjest të veçantë. Gjatë javës do të përjetoni një ngjarje të rëndësishme në lidhje me një të afërm ose do të keni një bisedë të rëndësishme që ka të bëjë me planin tuaj. Java parashikon surpriza të këndshme ose shfaqjen e mundësive të reja, të favorshme për zhvillimin e planeve dhe ideve tuaja personale. Mund të prisni një takim ku do të zemëroheni për diçka ose dikë. Do të merrni një ofertë që mund t’ju gjejë të papërgatitur për të dhënë një përgjigje specifike. Fatkeqësisht, ka shumë të ngjarë të detyroheni të merrni një vendim të shpejtë. Disa prej jush do të kenë momente trishtimi në lidhje me përvojat e kaluara ose mungesën e njerëzve. Gratë do të kenë shumë punë në shtëpi për të menduar të harxhojnë kohën e tyre në kënaqësi të ndryshme që nuk janë të rëndësishme për jetën e tyre në përgjithësi. Një grua në familjen tuaj do të ketë nevojë për më shumë vëmendje. Burrat do të jenë në gjendje të gëzojnë një përfitim që në disa raste mund të marrin përmes një miku.

Ujori Këtë javë do të kërkoni një zgjidhje për një telash ose situatë të komplikuar që përfshin një grua. Në përgjithësi, ndikimi i grave në punët tuaja personale ose familjare do të jetë shumë më i madh se zakonisht. Gjatë këtyre ditëve do të duhet të ndihmoni në një mënyrë ose në një tjetër një person që do të ketë një problem serioz. Aksidentet ose dëmtimet në shtëpinë e prindërve ose të afërmve të ngushtë janë të mundshme. Do të keni pritshmëri specifike për zhvillimin e rasteve të rëndësishme për familjen tuaj. Përgatitja juaj paraprake ose qëndrimi ndaj tyre do t’ju ndihmojë shumë. Java sjell më shumë shpenzime për gjëra të ndryshme që lidhen me shtëpinë ose njerëzit e afërt, por gjithçka do të jetë e planifikuar dhe e realizuar pa shumë vështirësi. Kjo do të jetë një javë e mbarë për shitjen e pasurive të patundshme. Gratë do të bëjnë biseda serioze në lidhje me të ardhmen e një fëmije, nipit apo një të afërmi të ri. Ata që janë të përfshirë në çështje gjyqësore do të jenë në gjendje t`i mbyllin me sukses. Burrat do të kenë një përvojë interesante me një grua pavarësisht nëse është një e afërme, mike apo kolege.

Peshqit Këtë javë do të keni shumë detyra për të kryer, afatet për t`i përfunduar janë shumë afër dhe nuk keni aspak kohë për të pushuar. Kjo do të kërkojë organizim maksimal për kryerjen e detyrave tuaja. Ju do të jeni në gjendje të arrini stabilitetin tuaj financiar. Të ardhurat e reja nuk përjashtohen nga buxheti juaj. Mund të ketë një problem ose angazhim shtesë në lidhje me një dokument financiar ose pagesë, por ju do të jeni në gjendje të gjeni një zgjidhje të shpejtë. Kjo do të jetë një javë e mirë për zgjidhjen e dokumenteve financiare dhe bankare dhe kontratave. Disa momente të pakëndshme në familjen tuaj mund të shkaktohen nga veprimet ose komentet e pamenduara të njerëzve të tjerë jashtë shtëpisë tuaj. Java do të jetë e paparashikueshme dhe e komplikuar nëse keni një çështje ligjore. Gratë do ta kenë të vështirë të përmbushin pritshmëritë e tyre për këtë javë, sepse për disa nga idetë dhe planet tuaja do t’ju duhet shumë kohë për t’u zhvilluar. Burrat do të kërkojnë një rrugëdalje nga situata të ndryshme të pakëndshme dhe të komplikuara. Do të keni komunikim të vështirë me njerëz të cilët nuk do të jenë të gatshëm të bëjnë kompromis ose të kuptojnë këndvështrimin tuaj.