Ana dhe Melisa u përfshinë sërish në një debat. Teksa po bisedonin në lidhje me deklaratën e bërë nga Ana më herët, e cila tha se sipas saj Fatjoni Melisën e shikon thjesht si “objekt seksi”, Melisa shpërtheu dhe tha “Tradhton burri gruan dhe e ka fajin dashnorja, avash e ka fajin burri se ai iku nga krevati”. Ndërkohë Ana, iu kundërpërgjigj duke thënë se Melisa mos ndoshta e sheh veten në atë rol.

Melisa: Tradhton burri gruan dhe e ka fajin dashnorja, avash se e ka fajin burri se ai iku nga krevati

Ana: Ti këtë rol po luan?

Melisa: Nuk jam ti unë që qan.

Ana: Unë qaj si të më dojë kokrra e qejfit.

Melisa: A medet për ty.