Kryeministri Rama eshte duke folur direkt per situaten e Covid dhe ka treguar pergjegjshmerine e administrates se vet. Nga ana tjeter, ai ka folur per akuzat, por edhe angazhimin dhe pergjergjesine e te gjitheve.

“Jam krenar qe si popull kemi reaguar me termetin dhe Covid dhe si i jemi pergjigjur. Jam krenar sesi forcat e ketij shteti po ndihmojne njerezit e thjeshte, policise, urgjences kombetare dhe bluzat e bardha”