Princi Harry dhe Meghan Markle, kanë lejuar princeshën Eugenie-n e cila është shtatzanë, të jetojë në shtëpinë e tyre në Mbretërinë e Bashkuar ndërsa ata banojnë në SHBA. Familja mbretërore padyshim që ka një qëndrim “çfarë e imja është e jotja”. Tani që Princi Harry dhe Meghan Markle jetojnë zyrtarisht në Santa Barbara, Kaliforni, ata nuk kanë e kanë në përdorim pasurisë e tyre në Mbretërinë e Bashkuar.

Meghan dhe Harry lejojnë princeshë Eugenian të jetojë Në vend që ta linin të rrinte bosh, duka dhe dukesha e Sussex-it kanë vendosur të lënë kushërinjtë e tyre të jetojnë përkohësisht atje. Ky është një shembull se si, edhe pasi janë distancuar nga froni, çifti është ende në marrëdhënie të mira me familjen mbretërore.