Edhe ditën e sotme, Lulzim Basha ka vazhduar të bëjë politikë me të vdekur dhe me morgje.

Edhe pse është i kuptueshëm sikleti i Bashës për të zhvendosur vëmëndjen nga roli i tij në hetimet e UÇK-së, i cili po përdor vdekjen si argument, qytetarët nuk ia kanë pranuar dhe e kanë masakruar me komente. Më poshtë po ju sjellim reagimet e qytetarëve që flasin më shumë se çdo fjalë e jona./Lexo.al