Me rastin e prezantimit të librit të ri nga Sinisa Mihajlovic (Ndeshja e jetës), trajneri serb kishte mundësinë të fliste me miqtë e tij të mëdhenj, edhe Zlatan Ibrahimovic. Trajneri serb filloi të prezantojë marrëdhëniet me Zlatan: Në një ndeshje Juventus-Inter, ne u kapëm me njëri-tjetrin në fushë. Unë doja ta vrisja, mendova gjithçka, më të keqen. Jemi të dy personazhe të zjarrtë. Për fat të mirë asgjë nuk ndodhi. Kur arriti tek Interi zbulova se ai është një djalë shumë i mirë. Tashmë, jam krenar si shoku i tij.

Por, pastaj gjithçka ndryshoi. Të dy janë bërë miq të shkëlqyeshëm, deri në atë pikë sa Ibra zbulon një sfond: ai do të kishte shkuar te Bologna edhe falas: Bologna bëri gjithçka për të më marrë, por unë isha i sinqertë me të: Nuk vrapoj dot si më parë… Sinisa më premtoi: Ju vetëm duhet të qëndroni përpara dhe të prisni topat. Ai përdori të gjitha fjalët e duhura për të më bindur. Nëse do të kisha shkuar, do ta bëja falas. Do ta kisha bërë vetëm për të, me zemrën time. Në fund mbërriti Milani, por vendimi nuk ishte nëse duhej të luaja për Bologna apo të tjerët. Vendimi ishte nëse do të vazhdoja të luaja ose jo.