Edhe pse ndeshja midis Shqipërisë dhe Armenisë ishte në dyshim për t’u zhvilluar për shkak të konflikit që po ndodh midis Armenisë dhe Azerbajxhanit, ditën e sotme është bërë zyrtare se kjo ndeshje do të luhet.

Kombëtarja shqiptarë ka planifikuar të zhvillojë një ndeshje miqësore me 7 tetor kunder Armenisë në Yerevan. FSHF-ja ka konfirmuar se takimi do të zhvillohet pavarësisht trazirave.