Kryeministri Edi Rama nuk ka ndalur ironitë për kundërshtarin e tij Lulzim Bashën duke thënë se ai është një “çun i mirë” por që qytetarët nuk do e merrnin kurrë në telefon për t’i zgjidhur një hall pasi është”në gjumë’

“Luli është çun shumë i mirë, por a ka një shqiptar që të ketë një hall natën do marri në telefon Lulin? JO! Dhe njerëzit e tij më të afërt do të thonë mos e shqetëso se është ora e gjumi”, tha Rama