Kryeministri Edi Rama pasi u rrëzua dekreti i Metës për rikthimin e ndryshimeve në Kod Zgjedhor ka thënë se presidenti sfidoi parlamentin.

“Sipas Metës ky parlament nuk ka legjitimitet për të bërë punën e tij. Meta sfidoi parlamentin me kthimin e kodit. Se ne këtu ju kemi sjellë bashkë me ballën dhe iu ke mi gjet në hënë në mars madje ndonjërin dhe në jupiter. në fakt jo të gjhithë ju që jeni këtu keni ardhur me firmën e Bashës dhe Kryemadhit. Këta të dy kanë firmosur për ju. Madje për disa ka firmosur doktor peço Vasili.
Meta thotë ju nuk ekzistoni, sipas pmeje ju jeni një aksident i dobishëm që votuam kodin.

Sipas tij opozita e re është sjellë nga unë”, tha Rama.