Nga Adriatik Doçi/

Ne përpiqemi të jemi sa më seriozë dhe profesionalë në punën tonë. Kur raportuam se Ilir Meta kishte pajisur me nënshtetësi VIP krimin, korrupsionin dhe tallavanë, ai tha ‘shpifje’ dhe se ishin ‘asete’ kombëtare.

Kur i raportuam se një nga ‘asetet’ e Ilir Metês kishte vrarë pesë vetë, ai u shpreh me ton sfidues ‘më thoni’ emrin. Kur i thamë emrin, Meta na kërc ënoi me burg, e shpalli raportimin shpifje, duke deklaruar se nuk ishte i dënuar.

Kur i publikuam vendimin e dënimit që vuloste të gjitha dënimet e mëparshme, Meta i veshi sot Blushit të tij një fustan!