Largimi i moderatores Xhemi Shehu nga spektakli i humorit “Portokalli” ishte një nga lajmet që bëri më shumë bujë, e cila e konfirmoi vetë para dy muajsh.

Mirëpo mesa duket, Xhemi nuk ka humbur shumë kohë dhe ka vendosur që mos të qëndrojë gjatë larg ekranit, sepse prezantuesi Eni shehu ka zbuluar në postimin e tij të fundit se në çfarë emisioni do ta shikojmë prezanuesen.

Prezantuesen, Xhemi Shehun do ta shikojmë në televizionin “ABC News”, me një emision të ri i cili titullohet “Nuk është karantinë”, ku mesa duket sipas emrit të emisionit do mund të zhvillohet për karantinën e pandemisë COVID-19.