Ekziston një kufi jo shumë i paqartë që ndan vetëbesimin, një faktor që përcakton edhe mënyrën se si perceptohemi nga të tjerët, dhe kur kalon ky kufi ekziston një rrezik serioz që të shihemi si megallomanë, d.m.th. ata që kanë tendencë të kenë një vlerësim i vetvetes që është shumë i tepruar. E gjitha lidhet me përvojën dhe idenë e përgjithshme që kemi grumbulluar në jetën tonë, por menaxhohet gjithashtu nga karakteri ynë, dhe për këtë arsye edhe nga shenja e zodiakut. Ja cilët janë më megallomanët nga të gjithë.

Virgjëresha

Virgjëresha është ndër ata që konsiderohet se janë shumë të sigurt për veten e tyre, shpesh me tepri, duke qenë pothuajse gjithmonë mjeshtra të dialektikës dhe analizës, ata janë plotësisht të bindur se është e pamundur të dalësh fitues nga një përballje me ta, kryesisht sepse arsyetimi i tyre bazohet në një prekje të megallomanisë që ata pothuajse kurrë nuk e pranojnë se e kanë.

Demi

Jo shumë të ndryshëm në këtë janë të lindurit në shenjën e Demit, të cilët kanë ndër dobësitë e tyre kryesore besimin se nuk kanë dobësi, veçanërisht kur diskutojnë diçka që ata e duan thellë. Eshtë shumë e vështirë t’i bësh përfaqësuesit e kësaj shenje të kuptojnë se ata në të vërtetë mund të gabojnë, pasi mendojnë se mund të dalin nga çdo bisedë si fitues.

Akrepi

Të lindurit nën Akrep janë humbës të këqij, edhe nëse jo gjithmonë e tregojnë: ata duan të shkëlqejnë dhe megjithëse preferojnë gjithmonë një përgatitje bazë çfarëdo që të bëjnë, ata janë plotësisht të bindur se janë më të mirët në atë që bëjnë dhe madje edhe kur provat tregojnë të kundërtën, ata janë gjithashtu të gatshëm të sfidojnë provat.

Luani

Luani është një shenjë famëkeqe egocentrike dhe katalitike, e cila vazhdimisht ka nevojë të ndiejë një prerje mbi të tjerët, pavarësisht nga tema: për ata që kanë lindur nën këtë shenjë nuk ka rëndësi nëse janë vërtet të mirë për të bërë diçka, e rëndësishme është ta bëjnë të besohet, sa më shumë njerëz të jetë e mundur.