Kryebashkiaku Erion Veliaj ka dënuar sulmin e paprecedentë të presidentit Meta i cili ka nisur një fushatë kundër medias e cila zbuloi skandalin me dhënien e pasaportave në kundërshtim me ligjin.

Përmes një postimi në twitter, Veliaj shpreh solidaritetin me mediat që hetojnë dhe refuzojnë bullizmin e një pakice të lodhur rrënojash morale në emër të shumicës së ndershme të vendit.

“Çudira Presidenciale, mbron gjobë-mediat që ngrihen me tra fikun e dr ogës dhe su lmon troç-mediat që hetojnë tra fikun e pasaportave! Solidaritet me Albën, Carlon e këdo që refuzon bu llizmin e një pakice të lodhur rrënojash morale në emër të shumicës së ndershme të vendit”, shkruan Veliaj.