Dashi është i ashpër Intensiteti i një njeriu me këtë shenjë është krejt në një nivel tjetër. Njerëzit e lindur në këtë shenjë horoskopi janë të zjarrtë, por jo në një mënyrë të keqe. Ata sjellin shumë energji në një dhomë dhe kjo energji është kryesisht e mirë. Ata dinë të falin shumë, por jo gjithëherë!

Dashi dëshiron aventurë Dashi ka një etje për aventurë që duhet të plotësohet. Njerëzit me këtë shenjë janë të gatshëm të bëjnë ngjitje në shkëmbinj, udhëtime, zhytje në qiell dhe kampe. Dashit i pëlqen që të marrë përvoja të reja dhe të argëtohet shumë.

Dashi shikon ‘pikturën e madhe’ Më shumë se çdo shenjë tjetër, Dashi shikon pikturën e madhe. Njerëzit me këtë shenjë dëshirojnë t’i shohin të gjitha pjesët lëvizëse të jetës të ecin së bashku. Ata përgatiten mirë për të ardhmen dhe nuk e çojnë kohën kot në detajet e vogla të ditës në jetën e përditshme.

Dashi merr atë që dëshiron Dashi është i prirë të jetë i pamëshirshëm, sidomos profesionalisht. Njerëzit me këtë shenjë janë entuziastë për mundësitë e reja, dhe kur i shohin, ata pushtojnë çdo mundësi për ta realizuar qëllimin. Ata nuk e kanë problem që të garojnë më këdo për çdo gjë, sepse e dinë se do të fitojnë.

Dashi është i veçantëUdhëtimet, kënaqësitë, librat, aventurat, çdo ditë e re premton diçka të pabesueshme kur ju jeni Dash.