TURIN, Aug. 1, 2020 -- Maurizio Sarri, head coach of FC Juventus, poses with the trophy at the end of the Serie A football match between FC Juventus and Roma in Turin, Italy, Aug 1, 2020. (Photo by Alberto Lingria/Xinhua via Getty) (Xinhua/A Erbeituo·lingeliya via Getty Images)

Dy skuadra të mëdha italiane e duan Maurizio SarrinTrajnerin italian shumë shpejt mund ta shikojmë në stolin e një skuadre, pasi në adresë të tij kanë ardhur disa oferta.Janë dy klube te Serisë A.

Bëhet fjalë për Romën dhe Firoentinën. Këta të fundit nuk kanë pasur rezultate dhe aq të mira dhe kjo i ka bërë drejtuesit të mendojnë për ndryshimin e trajnerit dhe i pari në listë për te marrë drejtimin e kësaj skuadre është Mauricio Sarri.