Lulzim Basha tanime njihet per nje gje dhe ajo eshte Gafa. Luli nuk mban dot asnje fjalim pa bere gafa ne komunikim, njelloj si ne matematike.

Sot ai ka bere kete qe po ndiqni ne videon e meposhtme, te cilen e ka botuar kryeministri Rama i cili me heret e kishte cilesuar Lulin si artist qe na ben te qeshim cdo dite. Duke postuar videon Rama shkruan: o ti mos vdeksh kurrë, kurrë!