Demi Është një nga shenjat më romantike të zodiakut. Një Dem drejtohet nga Afërdita, planeti i dashurisë dhe kënaqësisë. Si një shenjë toke, Demi është shumë i përqendruar në pjesën fizike – po flasim për ushqim të mirë, një atmosferë ëndërrimtarësh dhe, po, seks. Demi dëshiron harmoninë dhe stabilitetin, kështu që takimi mund të jetë një përvojë e lumtur. Ai nuk do t’i nxitojë gjërat, duke preferuar t’i ngadalësojë dhe shijojë shijen e ëmbëlsirës ose relaksin e masazhit të qafës. Ndërsa kjo mund të irritojë disa shenja të zodiakut, takimi me një Dem ju mëson të merrni kohën tuaj dhe ta shijoni atë.

Gaforrja Gaforrja e urren sipërfaqen dhe ka një nevojë të thellë për rehati, besnikëri dhe siguri emocionale. Gaforret do të hapin ngadalë, por me siguri zemrën e tyre për ju dhe presin të njëjtën gjë në këmbim. Besimi është jashtëzakonisht i rëndësishëm në çdo marrëdhënie, por veçanërisht me Gaforren. Megjithëse besimi kërkon kohë dhe punë për t’u ndërtuar, ia vlen të punoni, sepse prania dhe mbështetja e Gaforres është një nga gjërat më të bukura që duhet të përjetoni.

Luani Një Luan e sheh jetën romantike si një histori epike dashurie – dikush mund të vijë me disa ngritje dhe ulje, por gjithnjë është dramatike. Luani tregon dashurinë për partnerin dhe pret të njëjtën gjë në këmbim. Njohja me një Luan ndihet si një shfaqje e fishekzjarreve – joshja, takimet dhe seksi do të jenë të zhurmshëm, por të kënaqshëm. Me Diellin si sundimtarin e tyre, Luanët presin të adhurohen. Romanticizmi i një Luani ju mëson se duhet të udhëhiqeni nga zemra, pa marrë parasysh se me cilën shenjë zodiaku do të përfundoni. Mos kini frikë ta bërtisni dashurinë tuaj dhe mbase do ta jetoni më shumë atë histori epike dashurie.