Dihet që shenjat e horoskopit kanë momentet e tyre kur janë në pikun e tyre dhe momente të tjera kur gjërat nuk shkojnë siç duhet. Këto do të jenë tre shenjat që do të kenë më shumë ndryshime muajt e fundit të vitit. Demi Shenja e parë që do të përballet me ndryshime do të jetë Demi. Këtë periudhë personat që i përkasin kësaj shenje do të kalojnë një periudhë stresuese, por në fund ndryshimet do të jenë pozitive. Luani Personat që i përkasin shenjës së Luanit do të kalojnë një periudhë reflektimi dhe do të arrijnë një gjë që e kanë dashur prej kohësh. Çdo ndryshim që do të ndodhë do të jetë për mirë dhe këta persona do të realizojnë ëndrrat e tyre. Virgjëresha Kjo është shenja e fundit që do të përballet me ndryshime. Personat që i përkasin shenjës së Virgjëreshës i marrin me frikë ndryshimet, por këto ndryshime do të ndodhin për mirë.