Nesër pritet të mbahet takimi midis dy qeverive shqiptare në Tiranë. Takimi midis Qeverive Shqiptare dhe asaj Kosovare dotë mbahet në Pallatin e Kongreseve. Takimi nis me fjalën e hapjes së kryeministrit shqiptar Edi Rama dhe më pas pritet të flasë edhe kryeministri kosovar Avdullah Hoti. Pas fjalëvë përshëndetesë pritet të mbahet ceremonia e nënshkrimit të marrëveshje ndërqeveritare dhe pritet të mbyllet me konferencën e përbashkët për shtyp dhe me një foto të të dyjave kabineteve.

AXHENDA E MBLEDHJES SË DY QEVERIVE TË REPUBLIKËS SË SHQIPËRISË DHE REPUBLIKËS SË KOSOVËS 11.00– Mbërritja e delegacionit të Republikës së Kosovës përpara Pallatit tëKongreseve (Vendi: Pallati i Kongreseve) 11.15 – Mbërritja e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës në Bulevardin Dëshmorët e Kombit 11.30– Çelja e sesionit plenar të mbledhjes së dy Qeverive Shqipëri-Kosovë (Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)

Fjalë e Z. Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë Fjalë e Sh.T. Avdullah Hoti, Kryeministër i Republikës së Kosovës Fjalë të shkurtra nga anëtarë të dy kabineteve për të parashtruar çështjet kryesore dhe marrëveshjet për nënshkrim Edi Rama, Kryeministër i Shqipërisë përmbyll sesionin plenar 12.45 – Ceremonia e nënshkrimit të marrëveshjeve ndërqeveritare (Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve) 13.00– Konferencë e përbashkët për shtyp e dy Kryeministrave (Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve) 13.30 – Foto e përbashkët (Vendi:Holli kryesor, Pallati i Kongreseve)