Dy ditë më parë, kryebashkiaku Erion Veliaj priti ne zyre disa nga nxënësit e shkollës “Abdulla Keta”, të cilët i shprehen një kërkesë. Në vend të kafeve dhe birrave, ata i kërkuan Veliajt libra për të pasuruar bibliotekën e shkollës.

Siç u premtoi, sot Veliaj u solli librat. “Pardje kisha ca goca dhe një çun të cilët më thanë: Lali Eri, ne nuk jemi nga ata militantët e partive, që duam birra dhe kafe falas, ne duam libra. Ngaqë e kam zakon që e mbaj fjalën, u kemi sjellë një koleksion me tituj te mire”, tha Veliaj.