Zëvendës kryeministri i Shqipërisë Erion Braçe, ka ironizuar dhe su lmuar sërish kreun demokrat Lulzim Basha, kësaj here në lidhje me deklaratën e tij për pagesat dhe rritjen e pagave, por në euro jo në lekë. Mesa duket kjo i ka bërë përshtypje zv.kryeministrit Braçe, i cili ka bërë lidhjen e valutës euro me horrat, kri minelët apo biznesmenët oligarkë.

Kështu, z.Braçe duke i vënë në dukje Bashës se rrogat e punëtorëve jepen në lekë, e pyet se në cilën kategori hyn?