Që nga fillimi i tij në 2015-tën, 👉 rreth 3,700 praktika pune janë zhvilluar dhe 800 të rinj janë punësuar në kuadër të “Programit Kombëtar të Praktikave të Punës”, i cili është konsoliduar nga viti në vit në zhvillimin e përvojave profesionale të të rinjve brenda institucioneve qendrore, vendore, ata të pavarura dhe shoqëri të ndryshme tregtare. ✔

Ndërkohë, sot bashkëbisedova me disa prej të rinjve që kanë mbyllur praktikën gjatë 3 muajve të fundit pranë #MASR. U gëzova ndërsa u shprehën se kanë pasur një #përvojë shumë të mirë dhe njëkohësisht folëm se si programi mund të përmirësohet më tej në vijim. 👍

Ashtu si çdo vit, edhe këtë vit në kuadër të Thirrjes së 5-të, 👉 rreth 200 praktikantët me performancën më të mirë do të përfitojnë kontrata pune 1-vjeçare, punësimi i të cilëve parashikohet të mbyllet brenda këtij muaji.

#PaktiPërUniversitetin 🤝

Që nga fillimi i tij në 2015-tën, 👉 rreth 3,700 praktika pune janë zhvilluar dhe 800 të rinj janë punësuar në kuadër të …

Gepostet von Evis Kushi am Donnerstag, 1. Oktober 2020