Sipas të dhënave nga Ministria e Shëndetësisë Italiane, gjatë 24 orëve të fundit në vend janë regjistruar 19 v iktima nga koronavirusi (dje ishin 24) Totali i vd ekjeve që nga fillimi i emergjencës shëndetësore është rritur në 35.894 Gjithashtu autoritetet e shëndetësisë raportuan se sot u regjistruan edhe 1851 raste të reja pozitiv,(dje ishin 1648) për një total prej 314.861 të prekurish nga Covid prej fillimit të pandemisë

Numri i pacientëve të shëruar sot ishte 1198, për një total prej 227 704 raste Në Rajonin e Lombardisë gjatë 24 orëve të fundit u raportua për 4 vi k ti ma dhe 201 raste të reja pozitive.