Marrëdhëniet nuk janë gjithmonë një vijë e drejtë. Shumicën e kohës jeta na mëson se është e kotë të ndjekësh udhëzimet e shkruara. Disa njerëz takojnë partnerët e tyre, flirtojnë, lidhen, bien në dashuri dhe martohen. Por marrëdhëniet dhe planet nuk shkojnë gjithmonë ashtu siç e kemi parashikuar. Nëse ndaheni dhe ish-i juaj është akoma në jetën tënde, atëherë pyetja që të vjen në mendje është: “A e ka marrë malli për mua?” dhe mendon nëse do ktheheni më bashkë apo jo.

Këtu janë 15 shenjat nëse ish-in e ka marrë malli për ju: 1-Nis një zënkë me ju pa asnjë arsye 2-Gjen çdo arsye koti për të të telefonuar 3-Ju pëlqen fotot ose statueset në mediat sociale 4-Përpiqet t’ju bëjë xheloz/e 5-Shfaq pakënaqësi për marrëdhënien aktuale që ka 6-Bëhet xheloz/e për çdo mashkull/femër që ti del 7-Nuk ju kthen sendet tuaja 8-Flet për ty me miqtë e përbashkët 9-Bëhet nostalgjik/e 10-Të telefonon gjatë natës 11-Refuzon të flasë me ju pas ndarjes 12-Nuk është lidhur me dikë tjetër 13-Shkon në të njëjtat evente si ju 14-Përmend gjëra rreth jush që i mungojnë 15-Ju dërgon mesazhe romantike