Instituti Kombëtar i Shëndetësisë Publike në Kosovë (IKSHPK) ka njoftuar të martën se gjatë 24 orëve të fundit nuk është regjistruar asnjë vdekje nga sëmundja COVID-19, që e shkakton koronavirusi i ri.

Sipas IKSHPK-së, gjatë 24 orëve, janë testuar 670 mostra dhe bazuar në rezultatet laboratorike janë regjistruar edhe 54 persona të infektuar me koronavirus. Raste aktive aktualisht janë 1.457 ndërsa të shëruar nga sëmundja janë konfirmuar edhe 72 persona.