Kryeministri Edi Rama ditën e sotme ka zhvilluar një takim me bizneset të cilat janë ‘çliruar’ nga tatim fitimi, TVSH-ja dhe vizitat e inspektorëve.

Rama ka zhvilluar takime me biznest ndërsa ka folur me ta për situatën që ndodhet biznesi dhe sesi ka ecur sezoni i tyre turistik gjatë pandemisë.

Ndër të tjera kryeministri ka dhënë lajmin se ditën e sotme Ministria e Shëndetësisë do të japë udhëzimet për lokalet të cilat do të kenë mundësi të punojnë edhe brenda, pasi koha po ftohet dhe qytetarët do ta kenë të pamundur për të qëndruar jasht

“Sot do të dalë njoftimi i ministrisë së Shëndetësisë për hapjen brenda të lokaleve, se është problem tani që fillon koha më e ftohtë, por duke respektuar masat”, tha Rama.