Kryetari i Partisë Republikane, Fatmir Mediu ka zhvilluar sot një takim me shtabin elektoral në Tiranë, ku ka ngritur disa nga shqetësimet që sipas tij evidentohen nën qeverisjen e të majtës.

Gjatë fjalës së tij para anëtarëve të PR-së, Mediu theksoi se që nga viti 2013 vendi po qeveriset nga një regjim i korruptuar, ndërsa shtoi se asnjë reformë zgjedhore nuk është sipas standardeve të ODHIR.

“Rama po përdor Parlamentin për qëllimet e tij personale. Partia Republikane do marrë më shumë se një deputet në Tiranë. Së bashku opozita dhe qytetarët do fitojnë”,- tha Mediu.