Kryetari i Grupit Parlamentar të Partisë Socialiste Taulant Balla deklaron se në fund të vitit 2019 figurojnë 83 mijë të punësuar më shumë në biznesin e vogël sesa në 2013. Përmes një postimi në rrjetin social facebook numri dy i PS Balla thekson se për këtë shifrat e ekonomisë flasin vetë dhe janë të dokumentuara në regjistrat e llogarive të shtetit. Sipas Ballës, rritjen e konfirmojnë edhe vetë Saliu dhe Luli, të cilët kanë shtuar bizneset e tyre gjatë këtyre shtatë viteve. Postimi i plotë i Ballës: MIRËMËNGJES, shifrat e ekonomisë flasin vetë dhe janë të dokumentuara në regjistrat e llogarive të shtetit, ku në fund të vitit 2019 figurojnë 83 mijë të punësuar më shumë në biznesin e vogël sesa në 2013. Madje këtë e konfirmojnë edhe vetë Saliu dhe Luli, të cilët kanë shtuar bizneset e tyre gjatë këtyre shtatë viteve.