Organizata Kombëtare e Shëndetit, EODY, në Greqi, njoftoi sot 342 raste të reja të koronavirusit në vend, ndërkohë që numri i përgjithshëm i rasteve është 16.627.

Njëherësh janë bërë publike edhe 68 pacientë që trajtohen të intubuar si dhe që 192 pacientë janë liruar nga ICU. Janë regjistruar 9 vde kje të tjera dhe ka shkuar në 366 v dek je gjithsej në vend.