Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” njoftoi se për ditën e enjte, 24 shtator, janë konfirmuar 15 fluturime në destinacione të ndryshme. Aeroporti Ndërkombëtar “Nënë Tereza” kërkon nga pasagjerët të kontaktojnë kompanitë ajrore përpara çdo udhëtimi dhe shtetet pritëse për rregullat e karantinës dhe të respektojnë protokollet e higjienës, ndërsa u kujton se maskat janë të detyrueshme.⠀⠀⠀ Sipas njoftimit, lejohen të udhëtojnë rezidentët në Bashkimin Europian, nënshtetasit europianë dhe qytetarët me dokumente të veçanta.

Tirana International Airport njofton se fluturimet e konfirmuara për ditën e enjte janë: Wizz Air – Tiranë – Milano dhe kthim Alitalia – Tiranë – Romë dhe kthim  Blue Panorama – Tiranë – Ankona dhe kthim Lufthansa – Tiranë – Frankfurt dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Bolonja dhe kthim Blue Panorama – Tiranë – Bergamo dhe kthim Air Serbia – Tiranë – Beograd dhe kthim Austrian Airlines – Tiranë – Vjenë dhe kthim Blue Panorama – Tiranë  Verona dhe kthim Albawings – Tiranë – Piza dhe kthim Aegean – Tiranë – Athinë dhe kthim Air Albania – Tiranë – Bolonja dhe kthim Wizz Air – Tiranë – Luton dhe kthim British Airways – Tiranë Heathrow dhe kthim EasyJet – Tiranë – Milano dhe kthim