Gaforrja. Personat e kësaj shenje janë ata që shprehen më shumë nga të gjithë. Të ndjeshëm dhe tejet të dashur, gaforret janë gati të bëjnë çdo gjë për t’i provuar partnerit dashurinë që ndiejnë. Puthjet dhe përkëdheljet e tyre nuk kanë të sosur. Pranë një partneri të tillë ndihesh përherë i sigurt.

Demi. Personat e kësaj shenje nuk hezitojnë asnjëherë kur bëhet fjalë për të folur për ndjenjat, vetëm se janë paksa posesivë. Mjaft shprehës, demat bëjnë të pamundurën edhe ta mbrojnë personin që kanë në krah.

Luani. Tejet mbrojtës, personat e kësaj shenje duan që partneri të ndihet gjithmonë i sigurt pranë tyre.

Akrepi. Sentimentalistë dhe pasionantë, personat e kësaj shenje ndiejnë një nevojë natyrale për ta mbrojtur e për ta dashuruar atë që kanë në krah. Ata bëjnë çdo gjë për të provuar ndjenjat e tyre.

Dashi. Personat e kësaj shenje janë kavalierë të vërtetë dhe të gatshëm për të luftuar me këdo e me çfarëdo për atë që dashurojnë.