Mbrëmjen e djeshme u zhvillua eventi Miss Universe Albania & Kosova, ku u zgjodh edhe vajza që do të përfaqësojë Shqipërinë në Miss Universe.

Gara mes vajza që konkurronin për të përfaqësuar Shqipërinë dhe Kosovën në konkursin e bukurisë ishte mjaft e fortë. Për të argëtuar të pranishmit u kujdesën Anxhela Peristeri, Flori Mumajesi, Klajdi Haruni dhe Bruno. Kurorën e më të bukurës së Shqipërisë u zgjodh Paula Mehmetukaj, e cila do të përfaqësojë vendin në “Miss Universe 2021”.