Elita dhe Gjiko janë zyrtarisht në pritje të fëmijës së dytë dhe këtë e kanë pranuar sot. Ata kanë publikuar një video ku zbulohet gjinia e fëmijës, por pa e treguar momentin e fundit.

Më pas në storyn tjeter, Gjiko ka pyetur publikun nëse besojnë se fëmija është djalë apo vajzë. Pastaj në një të fundit, ka pranuar se fëmija është vajzë. Urime!